O le a le mea e tatau ona e faia muamua pe a maua se nofoa ofisa?

O le laasaga muamua o le fetuunai o lau kesi poʻo le laulau faigaluega i le maualuga saʻo, e faʻatatau i le natura o lau galuega.E ese'ese le laulau maualuga e iai mana'oga eseese mo le tu'uina o nofoa, o nisi taimi e mana'omia ai le sui o le nofoa o le ofisa pe a le talafeagai.A nofo na o oe i le nofoa, tusa lava pe maualuga teisi, e te le lagona le le fiafia, ae afai o le laulau, ma le laulau e maualalo, o le a faia se eseesega.

nofo sa'o

Matou te fetuunai foi le maualuga o le nofoa e ala i le fetuunai o tua o le nofoa, lea e mafai ai ona fetaui lelei le nofoa i tua ma o tatou tua.

Ae peitaʻi, afai e te manaʻo i se tulaga saʻo e nofo ai, e tatau ona e faʻalogo i lena mea pe a nofo i luga o se nofoa, pito i luma o le nofoa ofisa ma totonu o le tulivae, e tatau ona tausia se mamao o le itiiti ifo i le 5CM, ina ia mafai ai. ia lava le avanoa e feoai ai.

fetuunai le nofoa i tua

Ona faʻafefea lea ona fetuunai le mamao sili i le va o le nofoa ofisa ma le laulau?

Ole fua maualuga ole laulau e masani lava ile 700MM, 720MM, 740MM ma le 7600MM nei faʻamatalaga 4.Ole maualuga ole nofoa nofoa ole ofisa e masani ile 400MM, 420MM ma le 440MM.E mafai ona iloa o le eseesega maualuga i le va o kesi ma nofoa o nofoa, o le sili ona talafeagai e tatau ona pulea i le va o le 280-320mm, ave le tau ogatotonu, o le 300mm, o lea 300mm o se faasinomaga mo oe e fetuunai le maualuga o kesi ma le ofisa. nofoa!

O lea e matua taua tele mo le maualuga talafeagai i le va o kesi ma nofoa nofoa o le ofisa, pe a maua se nofoa ofisa, e tatau ona e taulai atu i le maualuga i le va o kesi ma nofoa nofoa nofoa muamua.

O ata e sau mai le GDHERO office chair website:https://www.gdheroffice.com/


Taimi meli: Iuni-23-2022