Le mana'oga taleni mo ta'aloga e-ta'aloga

Talu ai nei, na tuʻuina atu ai e le Matagaluega o Tagata Faigaluega ma Social Security le "New Occupation-E-sports player Employment Situation Analysis Report", o le lipoti o loʻo faʻaalia ai i le taimi nei, e naʻo le itiiti ifo i le 15% o avanoa e-taʻaloga o loʻo i le tulaga o le malosi o tagata. , valoia e faapea i le isi lima tausaga, e-taʻaloga taʻaloga manaʻomia taleni toeitiiti 2 miliona.

manaoga-1

E tusa ai ma se suʻesuʻega o tagata taʻalo e-taʻaloga (e le aofia ai taʻaloga fetu), taʻaloga e-taʻaloga, suʻesuʻega faʻamatalaga e-taʻaloga ma paaga aʻoaʻoga e-taʻaloga, 86% o taʻaloga e-taʻaloga e maua 1-3 taimi le totogi masani, ma E masani ona maua e tagata ta'alo e-ta'aloga e sili atu nai lo le totogi masani a le lotoifale.

E tusa ai ma le lipoti, o le aofaʻi o tagata e-taʻaloga i le lalolagi atoa na faʻatupulaia i le 454 miliona i le 2019, 15.0% i luga o lea tausaga ma lea tausaga;O le numera o tagata e-ta'aloga autu e o'o atu i le 201 miliona, 16.3% i luga i lea tausaga ma lea tausaga, e aofia ai, o le numera o tagata autu e-ta'aloga i Saina e fa'amoemoe e o'o atu i le 75 miliona.

I le 2017, o le LPL vaega o le League of Legends na tosina mai ai le silia ma le 10 piliona tagata matamata ola.S7 Bird's Nest faaiʻuga, e ui lava e leai se 'au a Saina, ae o le malae na oʻo lava i le 90%, i le taimi lava e tasi i le Malae a le Aufaigaluega lata ane o le Beijing Guoan super league season finale, o le malae taalo na o le 50-60% o le. gafatia.

I le afa muamua o le 2018, e silia ma le 7.09 piliona tagata na matamata i mea faʻapolofesa LPL ola.O le S8 fa'ai'uga na va'aia e le silia ma le 205 miliona tagata ta'aalo i le lalolagi atoa, sili atu ma le tasi vaetolu o le faitau aofa'i o le lalolagi.I le aso 3 o Novema, 2018, na manumalo ai le au a le IG a Saina i le siamupini S8 ma maua ai le faamalo a le atunuu.O le faatosinaga o le mea na tupu na salalau atu i tua atu o le li'o e-taaloga.

E ui i le taʻutaʻua o pisinisi e-taʻaloga, o le va o maketi e matua tele lava.I le 2018, o le aofaʻi atoa o maketi o E-taʻaloga i Saina e 94.05 piliona yuan, ma e faʻamoemoe e sili atu i le 135 piliona yuan i le 2020. Mai le vaaiga o le fua o tagata faʻaoga e-taʻaloga, e faʻamoemoe e oʻo atu i le 430 miliona i totonu. 2020. Ua avea le maketi e-taaloga a Saina ma maketi sili ona faatosina ma gafatia i le lalolagi.I le taimi nei, e itiiti ifo i le 15% o avanoa e-taaloga o loʻo atoatoa le aufaigaluega, ma o loʻo valoia i le isi lima tausaga, o le manaʻomia o taleni mo taʻaloga e-taʻaloga e lata i le 2 miliona.E mafai ona va'aia o fa'apolofesa e-ta'aloga e matua le lava, ma o le maketi taleni atoa e matua leai lava.

E manaʻomia e tagata taʻalo taʻaloga taʻitasi se nofoa taʻaloga, o latou paaga vavalalata ma uo i le taimi o taʻaloga taʻaloga i aso taʻitasi ma taʻaloga e-taʻaloga.Afai la o le manaʻoga taleni mo tagata taʻalo e-taʻaloga o le a lata i le 2 miliona i le isi lima tausaga, o lona uiga o le a tutusa le manaʻoga mo le nofoa taʻaloga, e sili atu.

Hero Office Furniture ose kamupani gaosi Saina e fa'apitoa i le atina'eina ma le gaosia o nofoa ta'aloga sili mo ta'aloga e-ta'aloga.

mana'o-2 mana'o-3 mana'o-4 mana'o-5

Mo nofoa ta'aloga uma e iai mamanu matagofie, fa'afeiloa'i fiafia e asiasi i le upega tafa'ilagi a le GDHERO:https://www.gdheroffice.com/


Taimi meli: Tes-21-2021