Le amataga o le nofoa ofisa

E totō e augātamā ni laau, ma e olioli le fanau i le mālūlū.O lea ua mafai ona tatou nonofo i se avanoa lelei o le ofisa.Faafetai i taumafaiga faifaipea a o tatou tuaa.Fa'asologa o Ofisa, se'i o tatou talanoa e uiga i faitoto'a i totonu o le ofisa.Aua le tautala i le sa'o ma le sese o le lalolagi, 'ata i le lagi ma le lalolagi, ma tofo i le poto o le tofi.

O le ofisa na amata mai i le ogatotonu o tausaga.Monks e maualuga le tulaga lautele i lena taimi, o le na te fatuina le siosiomaga o ofisa, o logo i totonu o le falesa i aso uma, e tutusa ma nei faifeʻau o loʻo taulaʻi mai.

1

Ina ua māeʻa le suiga o pisinisi, na matuā olaola ai pisinisi.O Notaries na amataina le avanoa o le tagata lava ia ma meafale a le ofisa.I lena taimi, sa faia e notaries le tele o matafaioi, e aofia ai le au moliaga, ao lafoga, loia, tagata fai pisinisi ma e oo lava i faletupe.

2 3

Ua molimauina e Nofoa le alualu i luma o tagata soifua i aso nei, e pei o le alualu i luma o mataupu tau itupa o alii ma tamaitai, o le vaivai o le mafaufau o vasega, o le popolega o tagata o le aiga, ma le atinaʻeina o le sosaiete atoa.O lenofoa muamua ma uilii le lalolagi o Charles Darwin, o se tagata faigaluega.I totonu o lana potu, ina ia mafai ona vave liʻo i le va o faʻataʻitaʻiga, na ia faʻapipiʻi uili mo ona lava nofoa.Fai mai ua aveese ia uili mai vae o lona moega.Darwin e mo le faigofie ma le "lelei", lea e manatu le toʻatele o tagata o se tasi o faʻapogai onofoa ofisa faaonaponei.

4

O le fale o Laijin e iai le taua tele i le tala faasolopito o le siosiomaga faigaluega.O le uluai fale maualuga lea o le ofisa i le talafaasolopito, lea na faʻaaogaina ai foʻi meaafale maualuluga.

5

O lo'o i ai se faiga fa'apipi'i mo vae lagolago o nofoa o le ofisa, ma uili lautele o lo'o fa'aogaina i lalo.O le prototype lea onofoa o le ofisalea tatou te faaaogaina tele i aso nei.


Taimi meli: Feb-07-2023