Le maketi nofoa ta'aloga gafatia o Asia i Sautesasae

E tusa ai ma faʻamatalaga na tuʻuina mai e Newzoo, o tupe maua a le maketi e-taʻaloga i le lalolagi atoa ua faʻaalia ai se faʻatupulaia tele i le va o le 2020 ma le 2022, e oʻo atu i le $ 1.38 piliona i le 2022. Faatasi ai ma i latou, o tupe maua mai maketi mai fafo ma tiketi maketi e sili atu i le 5%, o se tasi lea o alagatupe autu o tupe maua i le maketi e-taaloga o loʻo iai nei.I lenei tulaga, o le lalolaginofoa ta'alogaO le fua o maketi ua faʻaalia ai foi se tulaga tuputupu aʻe manino, e oʻo atu i le 14 piliona yuan i le 2021, ma i le lumanaʻi faʻatasi ai ma le faʻaauauina pea o le faʻaleleia o galuega tau oloa, o loʻo i ai pea i lana maketi se atinaʻe tele.

Talu ai ona o le e-taʻaloga na muamua aofia ai o se taʻaloga taʻaloga i Taaloga Asia 2018 i Jakarta, o le maketi i Sautesasae Asia ua faʻateleina.E tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina mai e Newzoo, ua avea Asia i Sautesasae ma maketi e-taʻaloga sili ona televave i le lalolagi, ma e sili atu i le 35 miliona e-taʻaloga tagata fiafia, faʻapitoa i Malaysia, Vietnam, Indonesia ma isi atunuu.

Faatasi ai ma i latou, o Meleisia o le lona tolu tele o tamaoaiga i Sautesasae Asia ma o se tasi o sui o le "Four Asian Tigers".O le maualuga o le taumafa a le atunuʻu o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia, ma o loʻo faʻaauau pea le faʻaogaina o telefoni feaveaʻi, komepiuta ma isi meafaigaluega, lea e maua ai se faavae lelei mo le atinaʻeina o maketi e-taʻaloga i Malaysia.

E tusa ai ma le suʻesuʻega, i le taimi nei, Malaysia, Vietnam ma Taialani o maketi o tupe maua autu a le pisinisi e-taʻaloga i Asia i Sautesasae, lea o loʻo faʻaalia ai e le au Malaysian e-taʻaloga le tele o vaega.

Ma faʻafetai i le televave o le tuputupu aʻe o le au maimoa o e-taʻaloga i Sautesasae Asia,nofoa ta'alogama isi maketi fa'atau oloa fa'apitonu'u na fa'ailoa mai fo'i se avanoa lelei mo le atina'e.

I le taimi nei, o loʻo i ai pea se avanoa tele faʻafaigaluega i le maketi nofoa taʻaloga a Asia i Sautesasae,gaosi nofoa ta'alogapo'o le au fa'atau oloa e mafai ona maua avanoa fa'apisinisi e fa'avave ai le ulufale atu i le maketi i Asia i Sautesasae.


Taimi meli: Me-29-2023