I le Taua o le Filifilia o le nofoa Ergonomic Office!

Mo tagata faigaluega ofisa, o le toʻatele o i latou e manaʻomia ona galulue e ala i le nofo mo se taimi umi.Ona o foliga eseese o tagata taʻitoʻatasi, o le manaʻoga mo le nofoa ofisa e ese foi.Ina ia mafai ai e tagata faigaluega ona nonofo i se siosiomaga maloloina ma mafanafana o le ofisa, o le filifilia o nofoa ofisa e taua tele.O le mea lea, i aso neiMeafale Ofisa Toao le a faʻasoa le taua o le filifilia o nofoa ofisa ergonomic.

1. Ona o le maualuga o tagata uma e eseese, ina ia mafai ai e le nofoa o le ofisa ona fetaui ma manaʻoga o tagata taʻitoʻatasi, e tatau ona i ai le galuega o le maualuga fetuunai, aua afai e maualuga tele le nofoa nofoa, o vae mai le eleele o le a mafua ai vae ma vae e tatau ona tautau ma pipii, lea o le a oo atu ai i le pe o vae ma vae, ma afai o le nofoa nofoa e maualalo tele, o le a oo atu ai i le faateleina o le mamafa i luga o ogavae ma papa, lea o le a oo atu ai i le vaivai o vae ma isi faaletonu, O le mea lea, o le filifilia o le nofoa Ofisa e tatau ona ogatusa ma le mamanu ergonomic.

2. O le soifua maloloina o le lumbar spine o le tagata e fesoʻotaʻi tonu lava ma le loloto o le aluga o le nofoa Ofisa, ae e masani ona le amanaiaina lenei mea.Afai o le aluga o le nofoa o le ofisa e puʻupuʻu tele, o le a taʻitaʻia ai le faʻamalolo o le tulivae, lea o le a faʻateleina ai le mamafa i le va o ogavae, o lea o le a mafua ai le tele o le faʻalavelave i le pito i lalo.Afai e umi tele le aluga o le nofoa o le Ofisa, o le a le mafai ai e o tatou tua ona oo atu i tua o le nofoa o le Ofisa, O lea e faateleina ai le mamafa o le pito i lalo, lea i se taimi umi e mafai ona oo atu ai i gasegase maualalo. e pei o le lumbar muscle tiga i le va o tagata faigaluega.

3. O le ulu o le nofoa o le ofisa o se vaega taua e lagolago ai le ulu o le tagata.Cervical spondylosis o le faʻamaʻi sili ona faʻalavelave faʻalavelave mo tagata faigaluega o le ofisa, o lea pe a filifilia le nofoa Ofisa, e tatau ona e filifilia le tasi ma le faʻauluulu, ina ia mafai e tagata faigaluega ona malolo lelei i luga o le ulu, ma mafai ona puipuia lelei o latou vetebrae cervical, taʻalo se sao i le faʻaitiitia vaivai tagata faigaluega, Ma o nofoa ergonomic ua mamanuina ma gaosia ma nei vaega i le mafaufau, feiloai i manaoga o tagata faigaluega ma aumaia le mafanafana.

O lo'o i luga o le taua o le filifilia o le ergonomic office chair fa'asoa e Hero Office Furniture.E te malamalama i ai?Ou te faamoemoe e mafai ona fesoasoani i tagata uma.Afai ei ai ni au fesili, faʻamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi matou ma o le a matou tali tasi i latou.


Taimi meli: Iul-01-2023