Ta'iala Fuafuaga meaafale Avanoa Ofisa

O le faʻatulagaina o meaafale a le ofisa o loʻo i ai se sao taua i le sosaiete faʻapisinisi faʻaonaponei, e taulaʻi i le lotogatasi o galuega, faʻamafanafanaga ma le mamanu mamanu.I le amanaʻiaina o manaʻoga o vaega eseese ma le filifilia o lanu talafeagai, meafaitino ma ituaiga galuega, o se avanoa faʻapitoa ma matagofie o le ofisa e faia e faʻaleleia ai le lelei o galuega ma le soifua maloloina o le mafaufau o tagata faigaluega.

1. Kesi & Nofoa Ofisa
O kesi ma nofoa o le ofisa o meafaigaluega taua mo galuega a tagata faigaluega i aso uma, lea e tatau ona amanaia le maualuga ma le lautele o le laulau faigaluega, le mafanafana o le nofoa, le maualuga ma le maualuga o le nofoa ma isi mea.E le gata i lea, o le mamanu o le kesi e tatau foi ona amanaia le manaʻoga mo avanoa e teu ai, e pei o pusa ma faila faila.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o kesi faʻaonaponei e mafai ona faia i mea fafie ma fausaga uʻamea e faʻaopoopoina ai se lagona faigofie i le avanoa o le ofisa.I le taimi lava e tasi, o le filifilia o le faʻalelei, faʻafetaui le faʻatinoga o le nofoa o le ofisa, e mafai ona faʻamalolo le lagona o le vaivai mo tagata faigaluega faigaluega mo se taimi umi.

1

2.Reception Area Meaafale Design
Pe a faʻatulagaina meaafale i totonu o le nofoaga e faʻafeiloaʻi ai, o le faʻailoga faʻailoga ma le mamanu mamanu a le kamupani e tatau ona amanaia e tuʻuina atu ai i tagata faʻatau se lagona o le mafanafana ma le poto masani.E le gata i lea, o le mamanu o meaafale i totonu o le nofoaga e talia ai e mafai foi ona amanaia le manaʻoga e teu ma faʻaalia mea.

Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina sofa vaivai ma nofoa, faʻatasi ai ma le lanu lanu lanu ma le logo a le kamupani, e fatuina ai se lagona faʻaonaponei, faʻalelei mo le tagata faʻatau.

2

3.Conference Room Meaafale Design
Pe a mamanuina meaafale potu fono, e tatau ona e mafaufau i le numera o tagata auai, mafanafana ma le lelei.E le gata i lea, o le mamanu o meaafale o potu fono e tatau foi ona amanaʻia manaʻoga o masini multimedia ma minute o fonotaga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e filifilia laulau vateatea, umi ma nofoa faʻalelei e faʻafeiloaʻi ai le tele o tagata auai.Fa'apipi'i masini fa'asalalau, e pei o lau TV ma ata, i totonu o le potu fono mo fa'amatalaga faigofie ma fa'aaliga.E le gata i lea, o le a saunia se laupapa paepae ma peni e faafaigofie ai le pueina ma le fesootaiga.

3

4. Leisure Area Furniture Design
O le nofoaga malolo i totonu o le ofisa o se nofoaga mo tagata faigaluega e malolo ai ma fefiloi, e maua ai le mafanafana mo tagata faigaluega.O iinei e mafai ona faʻamalolo ai le faʻalavelave ma le le mautonu o tagata faigaluega, o se faʻailoga faʻailoga o le ofisa faʻapitoa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, filifili sofa malu, laulau kofe ma laulau 'ai, poʻo le setiina o masini kofe ma meaʻai i totonu o le potu malolo mo tagata faigaluega e malolo ai pe a uma galuega.

 4

O le faʻatulagaina o meaafale avanoa o le ofisa o se galuega faʻatulagaina atoatoa, e manaʻomia le mafaufau i le faʻaogaina o manaʻoga o le ofisa, faʻamafanafanaga ma le lelei, faʻapea foʻi ma le faʻailoga a le kamupani ma le mamanu mamanu.

I le taimi lava e tasi, o meaafale o le ofisa e le na o se mea aoga, ae o se elemene mamanu avanoa e mafai ona aumaia ai le faʻataʻitaʻiga ma le faʻalelei i le siosiomaga faigaluega.


Taimi meli: Apr-19-2023