Fa'apipi'i nofoa o le ofisa, si'i ma le toe fa'anofonofo

Mo gens pa'epa'e, e le mafai ona latou tu'ua nofoa o le ofisa, kesi ma komepiuta i galuega i aso uma.Ioe, ua uma ona tatou masani i mea tatou te feagai i aso uma, ae faʻafefea le faʻapipiʻiina o nofoa ofisa?O le ā le tele o mea ua tatou iloa?Mo tagata e leʻi faʻafesoʻotaʻi nofoa o le ofisa, o le suiga o le siʻitia ma le toe faʻaleleia o nofoa o le ofisa e tutusa lelei lava.Sei o tatou talanoa e uiga i le faʻapipiʻiina o le nofoa o le ofisa ma le nofoa o le ofisa siitia ma toe fetuunaiga.

17 (1)
17 (2)

O ata e mai le GDHERO (fa'ameamea nofoa ofisa) upega tafa'ilagi:https://www.gdheroffice.com

1. Fa'apipi'i nofoa o le Ofisa

Siaki mea fa'aoga o le nofoa o le ofisa: 1pc lima-fetu faavae, 5pcs casters, 1 pc masini, 1pc kesi si'i, 1pc nofoa, 1pc backrest, 1 paipa lima, sikulima tutusa ma wrenches.

a.Install casters: faʻapipiʻi le 5pcs casters i luga o le faʻavae e lima fetu.
b.le kesi si'i fa'apipi'i i le tulaga tutusa o le faavae lima-fetu.
c. Faʻapipiʻi le pito i tua ma le nofoa, ona faʻapipiʻi lea o le lima.
d.Fa'amau le masini i le tulaga tutusa i tua o le nofoa.
e.O le nofoa ma le masini o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le tootoo siʻi e faʻamaeʻa ai le faʻapipiʻiina o le nofoa o le ofisa.
f.siaki pe mafai ona fa'aoga masani le nofoa o le ofisa, nofo i luga o le nofoa, fa'atonutonu le au si'i e taumafai e va'ai pe masani.

2. Faʻafefea ona fetuunai le siiina o le nofoa o le ofisa

Fai mai o le siitiaina o le fetuunaiga o le nofoa o le ofisa e matua faigofie lava, o le tootoo si'i o le nofoa nofoa o le ofisa i lalo o le eleele, faʻatasi ma le faʻamafanafanaga patino o le tino e faia ai le faʻamaopoopo tutusa (i luga, nofo).A nofo i le nofoa o le ofisa, mimilo le tootoo ma tuutuu lemu le nofoa e faaaoga ai le mamafa o lou tino.Nai lo lena, mimilo le tootoo ma sii lemu lou tino mai le nofoa, ma tu i le maualuga saʻo.

3. Faʻafefea ona fetuunai le pito i tua o le nofoa o le ofisa

Afai tatou te faʻatau le nofoa o le ofisa e mafai ona faʻafetaui le pito i tua, ona lua ai lea o le tootoo galue i lalo o le nofoa o le nofoa o le ofisa, o le tasi o le tootoo e faʻaaogaina e fetuunai ai le maualuga o le nofoa o le ofisa, o le isi o le fetuunaiga o le Angle. o le pito i tua o le nofoa o le ofisa, pe a uma, e le tutusa masani a tagata uma, o lea e tatau ai ona fetuunai le pito i tua o le nofoa o le ofisa.Fetuuna'i le pito i tua o le nofoa, e tatau ona faagaoioia le tootoo talafeagai.O le tagata o lo'o nofo e tatau fo'i ona fa'amalosi le tagata i tua, ia ausia le suiga, o le tele o tua o le nofoa e fa'alagolago i le masani a le tagata lava ia.


Taimi meli: Ian-17-2022