Le filifilia o nei ituaiga 4 nofoa ofisa

E fai lava si tele o tala e uiga i le auala e filifili ai e tagata fa'atau se nofoa fa'alelei.O le anotusi o lenei mataupu o le faʻamalamalamaina o ituaiga nofoa ofisa e 4 o loʻo i ai faaletonu i le ergonomic design poʻo le saogalemu, e sili atu le leaga o le tino pe a uma ona nofo mo se taimi umi, o lea aua le filifilia nei ituaiga 4 nofoa ofisa.

1. Nofoa Ofisa o lona si'itia kesi e aunoa ma se fa'amaoniga fa'amaonia le saogalemu

I aso ua tuanaʻi, e mafai ona tatou faʻalogo i tala o le pa o nofoa e mafua mai i le le lelei o le kesi kesi.E masani lava, o le si'i kesi masani o le a togitogia i le logo logo ma ta'iala talafeagai i luga o le tino si'i kesi.Afai e leai se faʻaaliga faʻailoga, e mafai ona e fesili i le tagata faʻatau po o fea fale gaosimea o le kesi siʻitia ua gaosia, pe ua pasia le ISO9001 National Safety Quality Certificate poʻo le SGS Security Certificate, ma fai atu ia te ia e faʻaali pepa faʻamaonia talafeagai.

2. Nofoa Ofisa e le mafai ona e taoto i lona tua

O le nofoa o le ofisa e tatau ona mamanuina e fetaui ma manaoga o tagata e nonofo lelei mo se taimi umi, afai e umi tele le nofoa nofoa, e le mafai e tagata ona faalagolago i luga o le nofoa, ona faigofie ai lea ona maua le tiga i tua.

O lea la i le filifilia o le nofoa o le ofisa, e tatau ona tatou taumafai muamua e nofo, nofoa umi aluga (mai le pito i luma i le tulivae), ia na o le faalagolago o tagata i tua o le nofoa, ma e mafai e le nofoa aluga e faafesootai suilapalapa. ma vaega o le ogavae i le tele e mafai ai, e faʻaitiitia ai le mamafa, ma le lagona le vaivai pe a nonofo tagata mo se taimi umi.

3. Ofisa nofoa o lona nofoa aluga e le mafai ona toe faʻaleleia ma manava

O nofoa i luga o le maketi e masani ona vaevaeina i ni ituaiga se tolu, o le muamua o le paʻu + omomi, o le lona lua o le mata + omomi, ma le tasi o le mata mama, o nei aluga e tolu o le a matua manava ma faʻalelei pe afai o le mea e faʻaaogaina e uiga i le maualuga. .A o le suega nofoa, e mafai ona tatou nofo mo sina taimi umi, pe afai o le nofoa e toe foi vave i lona foliga muamua, ona faamaonia ai lea o le nofoa e le faigofie ona deform.Ona tatau lea i le pito pito i luga o le aluga ona i ai se arc i lalo, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le feteʻenaʻiga ma faʻafesoʻotaʻi i totonu o le sooga tulivae, ma o le a le oomiina le ogavae, ina ia aoga i le soifua maloloina o tagata.

1. Ofisa nofoa e le malosi ma le mautu le faavae nofoa

Faʻamautu o se suʻega o se nofoa ofisa i le galuega pe o le faʻalavelave faʻafuaseʻi o faʻamatalaga taua, e mafai e tagata faʻatau ona fetuunai le nofoa i le sili ona faigofie e liliu atu i le setete, vaevaeina i ni laasaga se fa: muamua, e tusa ai ma le " fufusi ma tatala" fetuutuuna'i (o lona uiga, fa'asaga i luma pe a fa'afetaui i le pito sili ona fufusi, fa'asolo i tua pe a fa'afetaui i le pito sili ona matala);Ona tatau lea ona fetuutuunai le nofoa sii i le maualuga;Ona su'e lea o le fa'atonuga faigofie e tatau ona i ai i le ogatotonu o so'o se lua futu o le fa'avae fetu e lima, ma mulimuli ane oomi le pito o le nofoa ma le alofilima e fa'aoga le malosi i lalo, e mafai ona e lagona le malosi o le tipping o le nofoa o le ofisa.Afai e le lelei le mautu, e masani lava o sina malosi itiiti, o le a pa'u le nofoa.

O lea, ina ia soifua maloloina ma le saogalemu, ae ia faʻaumatia foʻi le ono lamatia, o le 4 ituaiga o nofoa ofisa e le filifilia.

GDHEROo se tagata gaosi tomai faapitoa i nofoa ofisa i luga o le 10 tausaga, Matou te le o nei 4 ituaiga o nofoa, e tusa ai ma le matafaioi ma mataupu faavae o tagata faatau.E mafai la ona e fa'amoemoe mai ia i matou pe a mana'omia le fa'atauina o nofoa o le ofisa.


Taimi meli: Mati-21-2023