Fai lou nofoa o le ofisa o se meafaigaluega fa'aitiitiga!

E ui o le toʻatele o tagata ua amata ona fai le masani o le alu i le faletaalo, o le toʻatele o i latou e fiafia e faʻamalositino i le fale ona o a latou galuega ma le olaga pisi.Ae ui i lea, a aunoa ma ni paʻu paʻu, kettlebells ma isi mea taʻaloga, faʻafefea ona tatou ausia le aʻoaʻoga ma le malosi?

O Toshihiro Mori, o le peresitene o le Japan Body Exploration Co., fai mai e pisi foi o ia, ae e oo lava i se nofoa e mafai ona faaaoga e toleni ai ona maso i ona taimi avanoa.

meafaigaluega1

Na taʻua e Mori o tagata e maua maso maso e ala i aʻoaʻoga malosi o le a faʻateleina ai le fua o le metabolic basal ma le aofaʻi o kalori latou te taumafaina masani i aso taʻitasi, e faigata ai ona fausia le maso maso.E tusa ai ma lona poto masani, na faʻaalia ai e Mori le auala e faʻamalosia ai aʻoaʻoga autu ma nofoa, e aofia ai vaega e lua o faʻamalositino e masani ona ia faʻaaogaina.Afai ua e vaivai i le galuega, e lelei le faia o se seti se tasi pe lua i le taimi o lau malologa.

Ga'i 1: fa'alautelega o vae

Fa'aoga le nofoa e galue ai le manava ma ogavae, aemaise le rectus abdominis ma faalautele atu i le quadriceps (musele o le ogavae pito i luma) e faʻamalosi ai le manava pito i lalo.E ui o lenei gaioiga e foliga laʻititi, ae o loʻo i ai se aafiaga lelei afeleti.

Laasaga 1 nofo i luga o se nofoa, uu le pito o le nofoa i lima uma e lua, sii i luga ou vae ma punou lemu ou tulivae.

 meafaigaluega2

Laasaga 2 Fa'aloaloa ou tulivae i luma, fa'aopeopea ou vae ma aua le pa'i i le fola, i tua ma luma fa'a 10 fa'atasi.

meafaigaluega3

Ga'i 2: suilapalapa opeopea

O se faʻamalositino autu lea e mafai ona faʻataʻitaʻiina i le ofisa i taimi masani, ma a itiiti ifo i le 1-2 seti o faʻataʻitaʻiga i aso uma, o le manava o le a i ai se lagona malosi.E tatau ona maitauina pe a faia e alii lenei gaioiga, e faigofie ona faʻaoga le malosi o le lima e sii ai le tino, ma o le gaioiga saʻo o le faʻaaogaina lea o le malosi o le manava, ina ia lagona ai le faʻamalosi o le tino.

Laasaga 1 nofo i luga o se nofoa ma ou lima i itu.

Laasaga 2 Sii i luga lou suilapalapa mai le nofoa ma faalautele lou tua i luma e faapaleni lou ogatotonu o le kalave.

meafaigaluega4

Na'o le pau lava lena o le auala e fa'aitiiti ai le nofoa o le ofisa.Ae e te manaʻomia se nofoa ofisa saogalemu ma faʻatuatuaina e fai ma au mea faigaluega faʻamaʻi i le taimi o lau malologa pe a maeʻa lau galuega.GDHERO nofoa ofisa o le a avea ma mea e te manaʻomia.

meafaigaluega5
meafaigaluega8
meafaigaluega11
meafaigaluega6
meafaigaluega9
meafaigaluega12
meafaigaluega7
meafaigaluega10
meafaigaluega13

Le tele o fuafuaga a le ofisa, faʻafeiloaʻi e faʻafeiloaʻi le upega tafaʻilagi a le GDHERO:https://www.gdheroffice.com


Taimi meli: Tes-11-2021