Su'ega tulaga ma su'ega mo nofoa komepiuta

E uiga i le asiasiga o le nofoa komepiuta, e mafai ona matou suʻeina le saogalemu o ituaiga uma o nofoa komepiuta i luga o le maketi mai le castor sliding, malosi faʻamautu, nofoa mamafa aʻafiaga, avega lima ma isi vaega, o le a sosoo ai o le a matou faʻaali atu ia te oe tulaga o asiasiga o nofoa komepiuta. .

nofoa1

O le vaega muamua o le asiasiga o le maseesee o casters:

O le castor o se tasi lea o vaega e mafai ona fa'ase'e solo i tua ma luma, o le mea lea o le fa'ase'e maaleale o le castor o se itu taua e fa'amasinoina le nofoa komepiuta.Afai o le caster tetee e tele tele ma le le mautonu, o le ai ai le tele o faʻalavelave i le faʻaogaina o le faʻagasologa, lea e ono mafua ai le manua o le tagata, o le mea lea o le suʻega suʻega o le caster o lona lagona faʻafefe.

O le vaega lona lua o le suʻega o le faʻamautuina o le popole:

Ole su'ega mautu nofoa komepiuta e fa'avae ile fa'aogaina masani ole nofoa komipiuta i lalo ole tulaga, pe fa'alili pe fuli le nofoa.Afai o le mamanu o le nofoa komepiuta e le oʻo i tulaga masani, e ono oʻo atu ai i ni faʻafitauli le talafeagai poʻo ni manuʻa mo tagata faʻaoga.

nofoa2
nofoa3

Ole vaega lona tolu ole asiasiga ole a'afiaga mamafa ole nofoa:

O le a'afiaga o le nofoa nofoa o le su'eina lea o le malosi ma le saogalemu o luga ole nofoa nofoa.O le fa'agasologa o le a'afia o le nofoa i mea mamafa i le maualuga ma le pa'u fua N+1 taimi, ma va'ai pe pa'u le nofoa nofoa pe fa'aleagaina.I lenei auala, e mafai foi ona tofotofoina i le malosi o le faavae, nofoa ipu, masini ma isi vaega.

O le vaega lona fa o le asiasiga o le faʻapipiʻiina o mea faʻapipiʻi lima:

O le su'ega fa'amautu o fa'amau lima o se vaega taua lea o le su'eina o le malosi o le nofoa fa'amau.O le suʻega muamua o le faʻapipiʻiina o le lima faʻamau i lalo i lalo ma se mamafa mamafa, o le mea lona lua o le tuleia i totonu ma toso i fafo le suʻega o lima, e mataʻituina suiga o le lima lima i nei vaega e lua, e vaʻai pe o iai se suiga, loimata. po o le gau.Afai e tupu le tulaga o loʻo taʻua i luga pe a faʻaaoga masani le lima, ona mafai lea ona faʻamasinoina lima e le ogatasi ma tulaga, ma e ono tupu faʻalavelave pe a faʻaaogaina.


Taimi meli: Feb-22-2022