Fa'afefea ona fa'alelei le nofoa o le ofisa

O su'esu'ega e fa'ailoa mai ai le averesi o tagata faigaluega ofisa e nofo i luga15 itula i le aso.E le o se mea e ofo ai, o mea uma e nonofo ai e fesoʻotaʻi ma le maualuga o le lamatiaga o maso ma faʻafitauli faʻatasi (faʻapea foʻi ma le maʻisuka, fatu fatu, ma le atuatuvale).

E ui o le toatele oi tatou e iloa o le nofo i le aso atoa e le lelei atoatoa mo o tatou tino ma mafaufau.O le a le mea e fai e se tagata faigaluega fa'amaoni?

O le tasi vaega o le paso o lo'o taoto i le fa'asili atu o le ergonomic o le nofoa o lau kesi.E lua fa'amanuiaga: O le nofonofo e fa'aitiitia ai le afaina o lou tino, ma o le a e taofia ai le fa'alavelave lea e faigata ai ona e taula'i ile galuega.Tusa lava pe e te nofo mo le 10 itula i le aso pe lua, o le auala lea e fai ai senofoa o le ofisasili atu le mafanafana.

E ese mai le faʻaogaina o le tuʻu saʻo, o auala nei e valu e faʻalelei atili ai oe aʻo e nofo i luga o le kesi.

xrted
1. Lagolago lou tua i lalo.
O le tele o tagata faigaluega o le kesi e faitio i le tiga pito i lalo, ma o le fofo atonu e latalata e pei o le aluga lagolago pito lata ane.
2. Mafaufau e faaopoopo se aluga nofoa.
Afai e le tipiina e se aluga lagolago lumbar pe ua na'o lou mana'o e sili atu le lagolago, atonu ua oo i le taimi e faaopoopo ai se aluga nofoa i lau seti nofoa nofoa.
3. Ia mautinoa e le tautau ou vae.
Afai e te i ai i le itu pu'upu'u ma e le malolo ou vae i luga o le eleele pe a e nofo i lou nofoa o le ofisa, o lenei mataupu e vave ona fai: Fa'aaoga na'o le ergonomic footrest.
4. Fa'aoga se tapulima malolo.
A e taina ma fa'aoga se isumu a'o e nofo i luga o le kesi i le aso atoa, e mafai lava ona tu'i ou tapulima.O le fa'aopoopoina o se fa'agata fa'agatama gel i lau seti kesi e mafai ona avea ma se auala lelei e fa'aitiitia ai le tiga i ou tapulima.
5. Si'i lau mata'itū i le tulaga mata.
O le nofo i luga o le nofoa kesi ma tilotilo i lalo i le komepiuta po'o le komepiuta komepiuta i le aso atoa o se fua mo le tiga o le ua.Fa'afaigofie le alu i luga o lou tuasivi e ala i le si'i a'e o lau komepiuta feavea'i po'o le mata'itū i le maualuga o mata ina ia na'o lou va'ai sa'o i luma e va'ai i lau lau.
6.Uu pepa fa'asino ile tulaga mata.
E fa'aitiitia ai le tiga o le ua ona e te le tau tepa i lalo e faitau mai le pepa.
7. Fetuunai lou moli o le ofisa.
o le suia o lau moli o le ofisa e mafai ona sili atu ona faʻalelei le vaʻai i lau lau.Amata i le teu fa'afaigaluega i ni nai lamepa ma le tele o fa'amalama ina ia mafai ona e fa'avasega le malosi o le moli ma le mea e tu'u i luga o lau komepiuta ma lau kesi.
8. Faaopoopo i ai ni lanu meamata.
O suʻesuʻega e maua ai laau ola e mafai ona faʻamamāina le ea o le ofisa, faʻaitiitia le atuatuvale, ma faʻaleleia lagona.

Faatasi ai ma nei auala e valu, ona leai lea o se mea e sili atu le mafanafana o se nofoa ofisa nai lo le lagona fiafia aoe nofo i totonu!


Taimi meli: Apr-09-2022