E faʻafefea ona faʻateʻaina nofoa o le ofisa

I le olaga i aso faisoo, e toʻatele tagata o le a masani ona suʻe nisi faʻapipiʻi ma faʻasalalau aʻoaʻoga i luga o le initaneti pe a latou feagai ma nisi o mea e le faʻapipiʻiina pe faʻaumatia.Ae a,nofoa o le ofisae leai se tuusaunoaga, ae o le taimi nei o le tele o upegatafa'ilagi o nofoa fa'atau faleoloa o le a iai fa'atonuga fa'apipi'i nofoa o le ofisa ae e aunoa ma ni fa'atonuga fa'amavae.

xdr (2)

Talu ai o loʻo i ai le tele o auala faʻapipiʻi o le nofoa ofisa i luga o le upega tafaʻilagi, e itiiti ni faʻatonuga o le faʻaaogaina o le nofoa ofisa.O se fa'amatalaga puupuu lea o le fa'afefeteina o le nofoa o le ofisa.Aʻo leʻi faʻaumatia, e tatau ona tatou malamalama muamua i le fesoʻotaʻiga o vaega eseese o le nofoa o le ofisa.AveGDHERO nofoa ofisae fai ma faataitaiga.O laasaga o le disassembly e faʻapea:

xdr (1)
xdr (3)

O le laasaga muamua: tuueseese le pito i luga ma le pito i lalo o le nofoa o le ofisa (siitia kesi ma masini), o le auala o le tosoina o le tootoo faagaoioia sii i luma i le taimi lava lea e tasi lulu lemu aluga e fesoasoani i le teteʻa, o lenei laasaga e aofia ai le lua gaoioiga.

O le laasaga lona lua: o le tuueseeseina o le kesi si'i ma le lima-fetu faavae o le nofoa ofisa, o le auala o le liliu le lima-fetu faavae i luga ma lemu le aʻafiaga o le kesi sii ma le mea i le pito i lalo i ni nai taimi e tuueseese ai. .

O le laasaga lona tolu: o le tuueseeseina o le faavae lima-fetu ma casters o le nofoa o le ofisa, o le auala e matua faigofie lava, pe afai o loo i ai se buckle o casters ona mimilo lea o le buckle, afai e leai ona tutusa malosi e toso ese.

O le laasaga lona fa: faʻateʻaina le masini, faʻamau lima ma tua o le nofoa o le ofisa.E matua faigofie lava ona fa'amavae le nofoa ma le sikuli fa'atatau, ona fa'apipi'i lea o le nofoa.

xdr (4)
xdr (5)

O luga ole auala olenofoa o le ofisaLaasaga fa'ate'aina na tu'uina atu e le gaosi oloa GDHERO, lea e mafai ona fa'aoga i le tele o nofoa ofisa.


Taimi meli: Apr-18-2022