E fa'afefea ona taulimaina e le au gaosi nofoa o le ofisa lenei maketi tele

O le tulaʻi mai o le maketi tele o loʻo faʻaalia ai o loʻo alualu i luma le sosaiete, o loʻo faʻaleleia foʻi le lelei o le olaga o tagata, talu ai ona faʻaleleia le lelei o le olaga ona faʻaleleia ai lea o le siosiomaga o le ofisa e taua tele, faʻaleleia le siosiomaga ma le suia o meaafale ofisa, lea e mautinoa o se faʻamanuiaga tele mo le pisinisi pisinisi o meaafale ofisa.

 

High Back Fa'aonaponei Ie Ie nofoa Ofisa ma Lumbar

 

O meaafale ofisa o se pisinisi mo se taimi umi, o loʻo i ai tagata o loʻo i ai nofoaga ofisa.O maketi i totonu ma fafo e matua lautele lava, afai lava e tatala le maketi, e lava le lumanaʻi e faʻamatala ai aso matagofie.O le feagai ai ma se maketi tele faapea, tatounofoa o le ofisa e tatau i tagata gaosi oloa ona talitonu mausali o lenei maketi o loʻo i ai le faʻamoemoe mo le atinaʻe tele.

Tamaoaiga Tutotonu Tua Pa'u Fale Ofisa Nofo Komipiuta

 

Muamua lava, e tatau i tagata gaosi oloa ona malamalama i le saturation, manaʻoga ma manaʻoga o nofoaga taʻitasi mo nofoa ofisa, e pei o tagata e malosi tele i nisi o vaega, ona le lelei lea o le fautuaina o nofoa e le mafai ona tauaveina le mamafa tele. , po'o nisi tagata i nisi eria e le fiafia i nofoa lanu susulu ma isi.E tatau i le aufaipisinisi nofoa o loʻo iai nei ona faia se laʻasaga e suʻesuʻe ma mamanu oloa ma atinaʻe le maketi e tusa ai ma tulaga faʻapitonuʻu.

Pulega Ergonomic Best Mesh Office Nofoa Mea Fa'asa'o

 

GDHERO o se kamupani tuuto i le suesuega ma atinae ma le gaosiga o nofoa ofisa.Ina ua mavae tausaga o taumafaiga le faatuaoia,GDHEROei ai le tele o oloa tulaga ese, lea o le a sili atu ona manuia i le atinaʻeina o sosaiete i le taimi nei ma le lumanaʻi nofoa nofoa maketi.

 


Taimi meli: Aukuso-30-2022