E fa'apefea ona mana'omia e tagata lautele le nofoa ta'aloga?

I le aso 7 o Novema i le tausaga talu ai, na faʻatoʻilaloina ai e le au e-taʻaloga a Saina EDG le DK team a Korea i Saute 3: 2 i le 2021 League of Legends S11 Global Finals e manumalo ai i le igoa, ma tosina mai ai le silia ma le 1 piliona vaaiga.

4

 

O lenei mea na tupu e mafai ona vaʻaia o le taimi lea na talia ai e-taʻaloga i totonu o le lautele o sosaiete, ma i tua atu, o le atinaʻeina o le pisinisi e-taʻaloga atoa ua ulufale atu i se vaega o le tuputupu aʻe malosi.

 

I le 2018, na lisiina ai le e-taʻaloga o se faʻaaliga faʻaalia mo le taimi muamua i Taaloga Asia i Jakarta, ma na manumalo le au a Saina i le lua pine auro, o le taimi muamua lea mo e-taʻaloga e faʻaalia ai.Na liliu ai lona foliga le lelei o le "leai se mea" i se pisinisi ua tulai mai e "manumalo ai le mamalu o le atunuu", ma faaosofia ai le anoano o tupulaga talavou i le e-taaloga.

 

O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o le aofaʻi atoa o tagata faʻaoga e-taaloga a Saina i le 2021 e tusa ma le 506 miliona.

 

Wu Lihua, peresitene o le EDG e-sports Club, na fai mai i se tasi taimi, "I lalo o le mamanu fou o le atinaʻeina o le tamaoaiga, o le atinaʻeina o pisinisi e-taʻaloga ua maua ai avanoa fou mo le faʻatupulaia o le taumafaina, faʻataʻitaʻiga ma vaaiga fou, ma faʻasalalauga faaleaganuu."

Nofo Ta'aloga Samasama Fa'ata'oto

 

O le manumalo a le EDG na faʻamaonia ai foi le paʻu o e-taʻaloga i le maketi faʻatau.Ua lipotia mai o le tausaga talu ai, o nisi e-commerce platforms, o latou tagata faʻatau na siʻitia i luga o le sailiga "e-sports" faʻafesoʻotaʻi upu autu, e aofia ai "nofoa ta'aloga"maua le tuputupu ae maualuga, e tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau, e oʻo mai ia Novema 8, o le aofaʻi o fefaʻatauaiga na faʻateleina e sili atu i le 300%.

Nofo Ta'aloga Amazon

 

O le mea e malie ai, o le vaega fa'atau o lo'o iai nei onofoa ta'alogae le na'o ta'aloga e-ta'aloga ma ta'aloga, ae o se vaega lautele o tagata.

Nofo Taaloga Taugofie Sili ma Tulagavae

 

Aemaise lava talu mai le faʻamaʻi, o le setete o le ofisa o le fale ma faʻafiafiaga i luga ole laiga ua suia i se faiga fou i aso uma.O le fa'aumiumi o le taimi e nofo ai ua fa'ateleina ai le tele o tagata fa'atau masani e mana'omia fa'anatinati mo "se nofoa fa'alelei", e aofia ai tagata faigaluega ofisa, tagata fai polokalame, taula vitio ma e o'o lava i fafine ma'itaga.E i ai le latou sailiga masani o se olaga maualuga ma le soifua maloloina.


Taimi meli: Feb-14-2023