Home Ergonomics nofoa ofisa ma nofoa kesi komepiuta

A matou galulue i le fale, e manaia ma faʻapitoa le filifilia o nofoa ofisa sili ergonomics ma nofoa kesi komepiuta mo se fale-galuega fale.

Aiseā tatou te fai atu ai faapena?

E pei ona tatou iloa, o le loka e le gata o le tausaga talu ai ua faʻaalia ai le toʻatele o tatou e mafai ona tatou faia seofisa o aigagaluega.E ui o le si'osi'omaga mafanafana ma le latalata atu i le ulo o se ponesi, ae o le pito i lalo o se pa'u tele i le ergonomics i fale faigaluega, faaputuga o aluga i luga o se nofoa gaugau, e iloa e se tasi?

O le mea moni, o le sifi o le nofoa o le ofisa o le fale e lelei i se taimi pupuu, lea tatou te siitia atu ai i le sofa i le ta o le tolu, ae o se taimi umi e mafai ona afaina tele ai o tatou tu, tua ma le ua.E tatau ona lagolagoina oe e se nofoa ofisa ergonomics faapolofesa i nofoaga sa'o uma, e mafai ai ona e galue lelei mo itula i le taimi.O nofoa GDHERO o lau filifiliga sili lava lea.

https://www.gdheroffice.com/

Ergonomics
Ergonomics3
Ergonomics2
Ergonomics4

Ma o le a le umi e tatau ona i ai se nofoa kesi komepiuta?

Ole mea moni ole maualuga ole nofoa kesi komepiuta e fa'alagolago ile maualuga ole nofoakesi.Fai mai tagata popoto, pe a taina, e tatau ona saʻo ou tulilima, ma ou lima i le maualuga tutusa ma le pito i luga ole laulau.

E tusa lava pe ua uma ona e maua le atoatoakesi mo lou ofisa ole fale, masalo o le taimi lenei e teu ai tupe i se tasi o nei nofoa ofisa talafeagai poʻo nofoa kesi, o ia mea uma e paleni lelei le tuʻuina atu ma le mafanafana ma se faiga ogaoga.O nofoa GDHERO o lau filifiliga sili lava lea.

https://www.gdheroffice.com/

Ergonomics5
Ergonomics7
Ergonomics9
Ergonomics6
Ergonomics10
Ergonomics8

Taimi meli: Oke-22-2021