O le siamupini e-taaloga e maua ai se ta'aloga

talafou1 talafou2

Na manumalo le EDG i le siamupini puipuia Damwon KIA (DK) mai Korea i Saute 3-2 i le League of Legends 2021 World Championship i Reykjavik, Iceland, Nov 7, 2021.

E le'i tuai ona fa'afouina lou silafia e uiga i le EDG.I le po o le Aso Toonai, na manumalo ai se au e toalima tagata a le kalapu e-taaloga a Saina, ma le igoa atoa EDward Gaming, i le 2021 League of Legends (LoL) World Championship i Reykjavik, Iceland.

O le hashtag #EDG is siamupini # na tosina mai 209 miliona tagata matamata i le taeao o le Aso Sa, ma le numera o loʻo faʻatupulaia pea.O le faʻasalalau faʻasalalau o le siamupini e sili atu i le 200 miliona tagata matamata i luga o telefoni feaveaʻi telefoni feaveaʻi, ma o le numera na faʻateleina e tagata matamata i isi auala.

I se isi faaupuga, e tusa ma le tasi i le 30 tagata i luga o le paneta na molimauina le manuia o le au e-taaloga a Saina.

Fa'atasi ai ma le ta'uta'ua o tekonolosi fa'atekinolosi, ua tula'i mai fo'i ituaiga fou o fefa'ataua'iga fa'ale-aganu'u, lea e sili ona manaia le e-ta'aloga.E le pei o tusitusiga ma vitio, e-taaloga e sili atu i pa puipui o le gagana ma malamalama i le lalolagi atoa.

E le gata i lea, o le e-taaloga e sili ona fiafia i ai i latou i le amataga o le 20 o latou tausaga, e pei ona faʻaalia e le taʻaloga a tamaiti aʻoga kolisi i le po o le Aso Toʻonaʻi.O le mea lena ua avea ai i latou ma alalaupapa lelei o fesootaiga i le va o tupulaga Saina ma a latou paaga i le lalolagi atoa.

O le tele o tagata fa'alogo o lona uiga o le tele o pisinisi.I le 2020 naʻo, o tupe maua faʻatau a pisinisi e-taʻaloga i totonu o le atunuʻu na sili atu i le 278.69 piliona ($43.56 piliona), ma aofia ai le 280,000 atinaʻe, lea na maua ai le silia ma le 10 miliona galuega.Faatasi ai ma le tele o kalapu taʻaloga fetu ma 'au ua faʻaalia, o le pisinisi e faʻamoemoe e sili atu ma sili atu le manuia.

Atonu na e va'ai i nofoa ta'aloga i ta'aloga e-ta'aloga.O le nofoa taʻaloga ua faasolosolo malie ona avea ma taʻutaʻua e-taʻaloga faʻatau oloa, o se vaega foi o pisinisi esports.Faatasi ai ma le siitia o e-taaloga, e mafai foi e le nofoa taʻaloga ona ausia le manuia sili atu.

Ina ia tausisia le tulaga o nofoa taʻaloga, GDHERO faʻapitoa i le atinaʻeina ma le gaosia o nofoa taʻaloga talafeagai mo taʻaloga e-taʻaloga.

GDHERO Nofo Ta'aloga Taimi Fa'aaliga:

图片1

talafou3.5
talafou4
talafou5
talafou6
talafou7
talafou10
talafou9
talafou8

Afai e te manaʻomia le siakiina atili o mamanu nofoa taʻaloga, afai e te manaʻo e faoa se avanoa pisinisi, afai o oe o se tagata faʻatau nofoa taʻaloga, ona faʻamalieina ai lea o oe e le GDHERO Gaming Chair!

Fa'afeiloa'i ma le māfana e asiasi i le upega tafa'ilagi a le GDHERO:https://www.gdheroffice.com/


Taimi meli: Nov-13-2021