Ta'iala sili atu mo le mamanu o nofoa ta'aloga

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o pisinisi e-taʻaloga, ua faʻaalia foi oloa e fesoʻotaʻi ma taʻaloga, e pei o keyboards e sili atu ona talafeagai mo le faʻaogaina, isumu e sili atu ona talafeagai mo taga a tagata, ma nofoa e sili atu ona talafeagai mo le nofo. ma matamata i komepiuta.

E masani lava, o tagata taʻalo faʻapolofesa e auai i le tauvaga mo se taimi umi ma e manaʻomia aʻoaʻoga maualuga, o lea e maualuga ai manaʻoga i le atamai o le au taʻalo ma le malosi faaletino.I le taimi lava e tasi, ua faia le tele o ergonomic e-sports products, lea e faʻamoemoe e faʻaleleia le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i le va o tagata ma oloa.E aoga le faʻaitiitia o faʻafitauli o le soifua maloloina o tagata taʻalo faʻapolofesa ma taʻaloga masani e mafua mai i se tulaga e tasi mo se taimi umi.

I totonu o lenei tusiga, tatou te taulai atu i lenofoa ta'aloga.E ala i le suʻesuʻeina o oloa o loʻo iai i luga o le maketi, tuʻuina atu taʻiala sili atu mo le mamanu o nofoa taʻaloga.

Nofo Ta'aloga Pa'u

O le vaivai o le tino o le tagata e mafua mai i le tele o mea.Pe a nofo tagata i se tulaga nofo, o le mafuaʻaga o le vaivai o le curvature le masani ai o le tui, o le faʻamalosi o le nofoa i luga o maso toto toto ma le malosi faʻaogaina e maso.Faatasi ai ma le faateleina o le malosi o galuega i tausaga talu ai nei, o le tele ma le tele o "faʻamaʻi nofoa" e mafua mai i le nofo mo se taimi umi.Ua uma ona iloa e tagata le afaina o nofoa leaga poʻo se taimi umi le lelei o le nofo, o lea e tatau ai ona tatou gauai atili atu i ergonomics i le mamanu onofoa ta'aloga.

Nofo Ta'aloga PC

Faatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o pisinisi e-taʻaloga,le nofoa ta'alogaona o le oloa maua mai o le nofoa ofisa e tatau ona sili atu ma sili atu ona lautele i le au maimoa i le lumanaʻi, ae o le tulaga masani o le nofoa e-taʻaloga i le maketi o loʻo i ai nei e sili atu ona talafeagai mo alii poʻo tagata uumi, o lea i le tele o le mamanu o le nofoa taʻaloga. , e tatau ona tuʻuina atu le tele o iloiloga i tamaʻitaʻi faʻaoga laiti ma tagata faʻaoga ogatotonu o loʻo manaʻomia le tele o ulu, tua ma sulugatiti lagolago.

Nofo Ta'aloga ma Tulagavae

Lona lua, o le faʻafitauli o loʻo iai nei o le le lava o le ea o se tasi lea o faʻaleleia atili o le nofoa taʻaloga i le lumanaʻi.I luga o lenei mataupu, e le gata e tatau ona mafaufau i le fausaga o le faavaa atoa, ae ia mafaufau foi i le moega ma mea e ufiufi ai, e pei o le fausaga o le ie mata o le nofoa ofisa o se fofo, ae e tatau foi ona mafaufau i le afifiina ma le mafanafana o le nofoa ta'aloga pe a uma ona fa'aogaina le fausaga o ie mata.

Ma le mea mulimuli, ina ia sili atu le felauaiga ma le faʻapipiʻiina, e tatau foi i le nofoa taʻaloga ona tulituliloa le mamafa mama ma sili atu ona faigofie le faʻapipiʻiina i le lumanaʻi.Faatasi ai ma le faateleina pea o manaoga patino o tagata, e tatau ona i ai le tele o isi faʻaopoopoga galuega faʻaoga ma fofo faʻapitoa faʻapitoa mo nofoa taʻaloga i le lumanaʻi, ma le faʻaogaina o modules e tatau ona tuʻufaʻatasia i le mamao e mafai ai.


Taimi meli: Apr-25-2023