O e faia pea se malologa le talafeagai i le aoauli?

Ua fa'ailoa mai i su'esu'ega fa'asaienisi e mana'omia le moe lelei mo le mataala ma le manuia.

O le malologa o le aoauli o le "faʻafouina o le soifua maloloina", aemaise lava tagata faigaluega ofisa, o le a faʻaleleia atili le lelei o galuega pe a uma le malologa o le aoauli.

Lelei nofoa ofisa, e le gata ifaia tagata fa'aoga se lagona lelei o le nofonofo, ae ia fesoasoani foi i tagata fa'aoga e malolo ma aveese le vaivai.

Ina ia mafai ona fausia se siosiomaga faʻalelei ofisa ma faʻaleleia le lelei o galuega a tagata faʻaoga,GDHEROua faʻalauiloa le nofoa puipui-puimanava, o se masini tulaga ese foi mo le malologa o le aoauli, e mafai ai e tagata faʻaoga ona fesuiaʻi i le va o galuega ma malolo i le loto.  

O fa'ailoga fou ia mo se malologa lelei i le aoauli.90 ° - 160 ° Angle fa'aletonu mo le pepelo, 3 sekone suia i le moega, S-foliga tagata curve e lagolago ai ivitū uma, i le laina ma le malosi lagolago tua, e fesoasoani e faamatuu atu le lagona o le mamafa.

O le tuʻufaʻatasia o le faʻataʻitaʻiga o le auivi ma le ergonomic e le gata ina tumu i le lagona o le saienisi ma tekinolosi i le lumanaʻi, ae mafai foi ona lagolagoina le puimanava i se auala faasaienisi ma faʻaitiitia ai le mamafa o le puimanava.O le S-foliga tolu-vaega lagolago e fetaui ma le piʻo o le tino o le tagata ma faʻamalolo le vaivai e mafua mai i le umi o le nofo.

Masini lagolago vae natia, fa'aaoga le ala uamea maumea ma le nailoni mea fa'apipi'i, faafeao mo malologa i le aoauli.

A e moe i le aoauli pe malolo, na o le ave i fafo o le vae ma sui le moega mo le 3 sekone, ina ia mafai ai ona e malolo i le olaga o le mamafa.

GDHERO nofoa ofisa fa'atasi ma vae, faʻamalolo lelei lou vaivai, fai lau lagolago malosi i au galuega pisi.


Taimi meli: Me-05-2023