O le a le nofoa ta'aloga e fiafia i ai tagata fa'aoga?

O le saoasaoa o loʻo i ai nei o le olaga ua avea ai i tatou e pei o se taʻavale e le taofi, iloa le taua o le tagata lava ia i le pisi i aso uma, ma e oʻo lava i le leiloa i le pisi. o se olaga fou, ma ua avea faafiafiaga ma mea manogi o le olaga ma galuega!"E-taaloga faʻafiafiaga" o se auala o faʻafiafiaga, ae faʻapitoa foi ona avea ma auala e sili ona fiafia i ai le tagata faʻatau.O le a la le fa'amoemoega ma le tulaga o iai neinofoa ta'alogamaketi pisinisi?

1

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o pisinisi e-taʻaloga i tausaga talu ai nei, ua ulufale Saina i le vaitaimi o le "tausaga muamua o le e-taʻaloga".I le tulaga o tagata faʻaoga, i le 2021, o le aofaʻi o tagata faʻaoga o taʻaloga e-taʻaloga i Saina na oʻo atu i le 489 miliona, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le tausaga i le 0.27%.

 

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o aganuʻu e-taʻaloga ma maketi e-taʻaloga, ua sili atu ma sili atu le lautele o vaega faʻatau nofoa taʻaloga, o manaʻoga o tagata faʻatau e sili atu ma sili atu ona eseese.O oloa masani nofoa ta'aloga i luga o le maketi e tele lava ina fai mai i nofoa ergonomic, lea e faigata ona fa'amalieina mana'oga fa'atino a tagata fa'aoga fa'atatau i le taimi nei.

 

Mo tagata faʻatau o loʻo i ai nei, o le vaaiga o le tuʻuina o nofoa taʻaloga e masani lava i le fale, o lona uiga foinofoa ta'alogafetaui ma le uiga "e-taaloga", ae faʻapea foʻi ma le uiga "meafale".O le a le ituaiga nofoa ta'aloga e faigofie ona avea ma oloa e fiafia i ai tagata fa'atau?

2

Faʻavae i luga o lenei autu, na amata ai le au a le GDHERO i suʻesuʻega i luga o oloa o loʻo i ai i le au faʻatau ma maketi e tuʻuina atu ai faʻamatalaga mamanu.E amata mai i tu ma aga a le au fa'aoga, auala fa'atau ma mausa, vaaiga o le olaga, tulaga tiga o oloa o lo'o i ai ma tulaga mana'omia e le'i ausia, fa'apea fo'i ma aga fa'aleaganu'u 'ese'ese na aumai ia i latou e le "e-ta'aloga".

3

E filifili tagata fa'atatausili atu nofoa ta'aloga fa'apolofesaituaiga ma oloa, o le a gauai faapitoa atu i le fetaui i le va o foliga vaaia mamanu o nofoa taʻaloga ma teuteuga fale.I le taimi lava e tasi, o galuega / poto masani, faʻapotopotoga oloa / faʻatinoga, faʻaoga ergonomic / faʻamafanafanaga ma isi mea taua o le a faʻaaogaina e fai ma faʻavae iloiloga mo le faʻatauina o oloa.

4

E ala i le tele o suʻesuʻega ma suʻesuʻega, o leGDHERO 'auna maua se maliliega: matou te le o fuafuaina se nofoa taʻaloga, matou te mamanuina se vaega o le faiga faʻafiafiaga ma faʻafiafiaga.


Taimi meli: Ian-04-2023