O nei "gaioiga laiti" i luga o le nofoa o le ofisa e mafai ona faʻaitiitia ai le lamatiaga o le nofo umi

E masani ona tatou vaʻai i nisi o gasegase, i le laʻititi, o loʻo faʻalavelaveina i latou i le cervical spondylosis, lumbar disc herniation, pe a uma ona fai atu o latou o loʻo nofonofo i le ofisa.Fa'aauau le nofo i luga ole 2 itula e aunoa ma le tu i luga po'o le suia o le amio o le nofonofo, e nofonofo.E afaina mo le nofo umi, o le afaina muamua o lo tatou ivi, cardiovascular system ma gastrointestinal system o le a aʻafia foi i tulaga eseese.O se fomaʻi o le toe faʻaleleia o vailaʻau i totonu o le falemaʻi ua fautua mai e tatau i tagata nofonofo ona gauai atu i le suia o le tulaga nofo, ma e mafai ona taumafai e fai ni mea."gaioiga laiti"i luga o lenofoa o le ofisa.

nofo 9

"gaioiga laiti" pei o lalo:
1. Nofo i le pito o lou nofoa ma ou vae i li'o, tulivae ma punou i luga o le fola.Si'i teisi lou vae agavale mai le eleele ma liliu fa'afeagai i le itu taumatau mai lalo o lou tulivae, e pei o lo'o tusia ni li'o i le ea i lou mulivae.Ta'amilomilo fa'asagatau fa'afeagai mo le 30 sekone, ona fa'asolo lea i le fa'ata'ai mo le 30 sekone.Ona sii lea o le vae taumatau ma fai le mea lava e tasi.Afai e te vaʻai i liʻo e le manaia tele, e mafai ona e faʻamalo mea i mataʻitusi e 26.

2. Sii i luga au tamai povi ma nofo i luga o le pito o lou nofoa, faʻapipiʻi ou tulivae.Fa'aloaloa ou manoa (muso i tua o ou ogavae) e ala i le si'i i luga lou vae agavale agai i le taualuga, tamatamai vae i luga ma vae sa'o ma tutusa ma le fola, mulimuli ane tuu i lalo ou vae ma toe fai le faasologa atoa e 5 taimi.Ona, fai tutusa i le vae taumatau.

3. O le siiina o tulivae e mana'omia ai lou nofo teisi i tua o lou nofoa ma fa'alagolago i ai.Ia punou ou tulivae ma sii le vae e tasi i lou fatafata.Toe fai 5 taimi i vae uma e lua.

4. Nofo i le ogatotonu o lou nofoa fa'asaga sa'o lou tua.Fa'asa'o ou lima ma fa'alafola atu i ou itu e pei o le faia o le mataitusi T i lou tino pito i luga.Taofi sa'o ou lima ma uu ou lima i luga a'e o lou ulu.Toe fai 20 i le 30 taimi.

5. Fa'asaga i tua lou ulu, tu'u ou lima i tua o lou ulu, ma tulei lou ulu i luma i le malosi e te mafaia a'o tumau pea lou ua.Fai se malologa pe a uma le 10 sekone ma toe fai 10-20 taimi.

Afai o oe o se tasi o na tagata e faʻaalu le tele o le taimi e nofo ai i le ofisa, e mafai ona e faʻataʻitaʻiina nei nai togafiti i leGDHERO nofoa ofisaia tausia le soifua maloloina.

nofo 1
nofo 2
nofo 3
nofo 4
nofo-5
nofo-6
nofo-7
nofo-8

O luga o nofoa ofisa e mai GDHERO Office Furniture:https://www.gdheroffice.com/


Taimi meli: Iuni-07-2022