Le lelei o le nofoa ofisa mata

O nofoa ofisa ua avea ma mea e manaʻomia.O se nofoa ofisa lelei e mafai ona puipuia ai mea e taʻua o faʻamaʻi o galuega, ma o se nofoa ofisa lelei e mafai ona fesoasoani i le soifua maloloina o tagata uma.

Atonu e te fesili pe o le a le ituaiga nofoa ofisa e sili atu?O iinei e mafai ona matou fautuaina atu le nofoa o le mesh office ia te oe.O le a la le lelei o nofoa ofisa mata?Sei ou faaali atu ia te oe.

Muamua, o le ie mata e sili atu le manava, o le a mautinoa lava le afu tagata ao nofo i luga o le nofoa o le ofisa mo se taimi umi, ae o le umi lava e faʻafefe ai le ofisa, o le ie mata o le.nofoa ofisa mata e mafai ona vave feula mago, e aloese mai le afu le'i alu ese e aafia ai le soifua maloloina o le tino.

4

O ata e mai le GDHERO(fa'ameamea nofoa ofisa) 

Lona lua,nofoa ofisa matao loʻo i ai se elasticity lelei tele, ona o le ie fufusi, o le a le paʻu tagata ma e mafai ona maua le lagolago lelei pe a nofo i luga o le nofoa, ina ia sili atu le toʻa ma le mafanafana o tagata i le galuega.E le gata i lea, e masani lava ona i ai se lagolago lumbar fetuunai pe leai foi i tua o lenofoa ofisa mata, ina ia mafai ona fetuunai i le motu o tagata o maualuga eseese.O le mea moni, o le matafaioi a le lumbar support o loʻo nofonofo lelei ai tagata i le lagolago lelei, faʻapea foʻi ma le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o le nofo.

5

O ata e mai le GDHERO(fa'ameamea nofoa ofisa) 

I se tulaga lautele, afai lava e fetaui le pito i tua o le nofoa i le tino, o le loloto ma le lautele o le nofoa e talafeagai, ma o le foam nofoa o le foam e faʻafefeteina maualuga, ona faʻamalieina ai lea o oe e lenei nofoa ofisa mata.


Taimi meli: Apr-01-2022