Manatu e faigofie ona le amanaiaina pe a faʻatau nofoa ofisa

A tatou faataunofoa o le ofisa, i le faaopoopo atu i le mafaufau e uiga i meafaitino, galuega, faʻamafanafanaga, ae manaʻomia foi ona mafaufau i mea nei e tolu e masani ona faigofie ona le amanaiaina.

1) Mamafa mamafa

O nofoa ofisa uma e iai le mamafa.Mo lou saogalemu, e tatau ona e iloa ma mulimuli i le maualuga o le mamafa o le nofoa.Afai e sili atu le mamafa o lou tino i le maualuga e mafai ona ave ai le nofoa o le ofisa, e ono malepe a'o fa'aoga i aso uma.

E te iloa o le tele o nofoa ofisa e iai le mamafa o le 90 i le 120 kg.O nisi nofoa ofisa ua mamanuina mo tagata mamafa ma e sili atu le malosi o le fausiaina e maua ai le mamafa maualuga, o nofoa ofisa mamafa e maua i le 140kg, 180kg ma le 220kg mamafa.I le faaopoopo atu i le maualuga o le gafatia o le amo, o nisi o faʻataʻitaʻiga e sau ma nofoa tetele ma tua.

2) Sitaili mamanu

O le sitaili o le nofoa o le ofisa o le a le afaina ai lana galuega poʻo le faʻatinoga, ae o le a afaina ai le matagofie o le nofoa, ma faʻapea le teuteuga o lou ofisa.E mafai ona e mauaina nofoa ofisa i le anoanoai o sitaili, mai le faiga masani-uliuli faʻapitoa pulega i le sitaili felanulanuaʻi faʻaonapo nei.

O le a la le ituaiga nofoa ofisa e tatau ona e filifilia?Afai o lo'o e filifilia se nofoa mo se ofisa tele, pipii i se sitaili masani e fausia ai se avanoa tu'ufa'atasi o le ofisa.Pe o se nofoa mata po'o se nofoa pa'u, ia tausia le sitaili ma le lanu o le nofoa ofisa ia ogatasi ma le faiga o le teuteuga totonu.

3) Fa'amaonia

'Aua ne'i galo e fa'afeso'ota'i le tagata fa'atau saisai pe a fa'atau se nofoa ofisa fou.Ioe, e le o nofoa ofisa uma e lagolagoina e tusi saisai, o se fuʻa mumu e le mautinoa e le au gaosi oloa i le faʻatinoina o a latou oloa.Afai e le tu'uina atu e le gaosi oloa se auaunaga fa'amaonia mo le nofoa o le ofisa po'o le tu'uina atu e le kamupani gaosi auaunaga fa'amaonia i lalo ole tulaga fa'apisinisi, fa'amolemole sui le oloa i se isi fa'ailoga vave ma filifili le oloa ma le puipuiga pe a uma le fa'atau.

I se upu, afai e te faʻataunofoa o le ofisa, ave nei manatu i le iloiloga, mo oe e filifili le nofoa ofisa saʻo, o loʻo i ai se fesoasoani tele.


Taimi meli: Oke-18-2022